Tidligere events

9. juni 2017 TSUMIKI og ‘Skriv dit navn på japansk’

Kom forbi fredag den 9. juni kl. 17-19 og se en udstillingen med TSUMIKI og prøv at skrive dit navn på japansk. Mariko og Kinuyo fra Tonton hjælper til. Arrangementet er åbent og alle er velkomne.

10. juni 2017 TSUMIKI – workshops for børn og voksne

Kom og byg dit eget hus eller vær borgmester for en dag i en by du selv bygger, når Mariko og Kinuyo fra Tonton viser hvordan I kan bygge med de japanske byggeklodser TSUMIKI. Byggeklodserne er udviklet og designet af de to japanske arkitekter Kengo Kuma og Shuhei Kamiya, som et stykke helt enkelt legetøj, der kan blive til alle mulige former, figurer, bygninger og byer – kun fantasien sætter grænser.

I weekenden den 10. og 11. juni holder vi ialt 6 workshops
Lørdag den 10. juni kl. 11, kl. 13 og kl. 15
Søndag den 11. juni kl. 11, kl. 13 og kl. 15

Der er plads til 15 børn på hver workshop. Det koster 75 kr. pr. barn. Voksne må gerne lege med, men skal ikke købe billet.

Alder: fra 4 år

Husk tilmelding og billet via dette link

 

6. maj 2017 Talk med Tomoyuki Matsuoka

Lørdag den 6. maj kl. 16 fortæller Tomoyuki Matsuoka om arbejdet som møbeldesigner i Japan, om vejen her til Danmark og fascinationen af dansk møbeldesign, og om samarbejdet med den japanske producent Takumi Kohgei. Fra Takumi Kohgei deltager Akihito Gyoten. Det hele foregår i udstillingen.

 

4. maj 2017 Fernisering

Torsdag den 4. maj kl. 17-19 inviterer vi til fejring af den nye udstilling med møbeldesign af den japanske designer Tomoyuki Matsuoka. På udstillingen kan du opleve Matsuokas serie Tapered, fremstillet af den japanske møbelproducent Takumi Kohgei fra Hokkaido.

Ved samme fernisering åbner vi modedesigner Jan Machenhauers 2. udstilling på Kløvermarksvej i år. Denne gang viser vi en udvalgt serie med emner fra skjortelinjen, der blev lanceret i 2012.

19. marts 2017 Fortælling om japansk kunsthåndværk

Ejer og stifter af det japanske designagentur Wise Wise, Taketoshi Sato, fortæller søndag den 19. marts kl. 16 om Wise Wise, om japansk kunsthåndværk generelt og om de udvalgte japanske kunsthåndværkere. Fortællingen integreres i en rundvisning i udstillingen og afsluttes med spørgsmål.

Gratis adgang. Husk tilmelding på kari@apetersen.dk

17. marts 2017 Udstillingsfest

Vi markerer udstillingen med danske og japanske kunsthåndværkere og designere ved et uformelt, åbent arrangement fredag den 17. marts kl. 17-19.

Designagenturet Wise Wise deltager med ejer og stifter Taketoshi Sato og Susumu Kondo, sammen med de danske kunsthåndværkere og designere, der er repræsenteret i udstillingen.

Gratis adgang.

9. februar 2017 Kultur, sushi og arkitektur

Med markeringen af 150-året for de dansk-japanske diplomatiske forbindelser i 2017 holder vi en række events.

Det første event arrangeres med ayanomimi den 9. februar, hvor Gehl Architects, Sticks’n’Sushi og Canon sammen præsenterer en aften for arkitekter og designere under overskriften TOKYO – KULTUR, SUSHI & ARKITEKTUR.

Læs mere og køb billet her: Billetto