Manpower

Manpower
16. august - 3. november 2019

Japansk og dansk keramik mødes i udstillingen Manpower, hvor keramikerne Shozo Michikawa og Hans Vangsø hver viser 32 færdige værker. De i alt 64 keramiske krukker, flasker og skåle er skabt til udstillingen, der hylder de vilde kræfter og den usentimentale tilgang til det mest jordbundne og grundlæggende af alle materialer: leret.

Shozo Michikawa og Hans Vangsø er begge født i starten af 1950’erne, og begge kommer ud af en lang og stærk håndværkstradition med rødder i såvel Japan som i Danmark. Med dette udgangspunkt og med helt enkle redskaber giver de form til værker, der udtryksmæssigt både trækker tråde tilbage i keramikkens historie og samtidig strækker sig fremad i tid ved at fange netop dén bevægelse og det øjeblik, hvor værket fastfryses og er færdigt.

I udstillingen kan du selv prøve kræfter med leret på en af drejeskiverne, der venligt er udlånt af Cerama. Du henvender dig bare til personalet, som fortæller hvordan du kommer i gang.

Udstillingen kan opleves indtil 3. november 2019. Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev og holde øje med vores event-side, hvor vi løbende fortæller om arrangementer undervejs i udstillingsperioden.

God fornøjelse!

Udstillingen ‘Manpower’ er venligt støttet af:
Aage og Johanne Louis-Hansens Fond
Statens Kunstfond
Knud Højgaards Fond
Beckett-Fonden
Grosserer L. F. Foghts Fond
Cerama