Henrik Vibskov og “Årets innovative gløgg”

12. december 2018 Henrik Vibskov og “Årets innovative gløgg”

Er du på udkig efter en helt særlig julegave i år?

På onsdag den 12. december kl. 17-19 besøger Henrik Vibskov butikken på Kløvermarksvej 70 og signerer “Japan Plates” til dig, der mangler den helt specielle, personlige julegave. En underfundig tallerken eller et fad, der bringer én på sporet af Vibskovs fantastiske univers.

Kommer du forbi denne onsdag aften, byder vi samtidigt på et glas af “Årets mest nyskabende gløgg” fra kl. 17.

Det er selvfølgelig vores nabo, Copenhagen Distillery´s Sune Urth, som har vundet den fine titel til “DM i Gløgg 2018” for en gløgg, der har basis i Distilleriets Honey Wine og ufiltreret æblemost, samt et strejf af chai-krydderier. Hvis du er til alkohol, kan gløggen suppleres med Distilleriets Dill Anise Aquavit, ellers er den alkoholfri.

“Japan Plates” stammer fra Henrik Vibskovs installation “The Repetitive Clean”, som første gang blev vist i Kanasawa i Japan i 2017 og som nu delvist er genopstået som del af “Japan Retur”-udstillingen her på Kløvermarksvej.

En signeret “Japan Plate” (27x27cm) koster 750 kr. og signeringen/dedikationen skrives på bagsiden.
Har du ikke mulighed for at være tilstede onsdag aften, kan du skrive til malene@apetersen.dk og lægge en bestilling på en signeret “Japan Plate”: Husk at skrive dedikationen helt som du gerne vil have den, men ikke mere end max. 20 tegn inkl. mellemrum. Vi skal modtage din mail senest kl. 12 onsdag den 12. december.