Rosa og væven

25. januar 2019 Rosa og væven

Fra den 25. til og med 28. januar inviterer vi sammen med tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen til væveworkshop som del af serien “Export/Import”, der oprindeligt blev udviklet og afholdt af Rosa i 2017 på 21st Century Museum of Contempoary art, Kanazawa i Japan.

Workshoppen består af fire timers fordybelse og praktisk indsigt i håndvæveprocessen. Fem japanske bordvæve er blevet anskaffet til formålet, på dem kan du være med til at udforske vævebindinger, materialer, mønstre og farver fra Japan, Danmark, Sverige og Mexico.

Efter hver workshop får deltagerne et lille arkiv af væveprøver med hjem.

Tilmelding på email: kari@apetersen.dk
Husk at skrive dit navn, telefonnummer og den dato du helst vil deltage på – enten fredag den 25. januar kl. 14-18,  lørdag den 26. januar kl. 12-16, søndag den 27. januar kl. 10-14 eller mandag den 28. januar kl. 9-13. NB opdatering: Der er ikke flere ledige pladser.
Pris: 150 kr. (inkl. entre til udstillingen. Hvis du allerede har købt billet til udstillingen, så koster det 90 kr. at være med)

“Rosa og væven” takker Ellen og Knud Dalhoff Larsens Fond, Grosserer L.F. Foghts Fond, Statens Kunstfond og Martha og Paul Kerrn-Jespersens Fond for støtte til workshops.