Juridisk

Generelt

Vi ønsker at din indkøbsoplevelse hos A. Petersen imødekommer dine forventninger. Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Vi håber du finder svar på de fleste praktiske spørgsmål nedenfor. Se Forsendelse for yderligere information om vores fragtkonditioner.

Betingelser

Hvis du er interesseret i et af vores produkter og ønsker at vide mere, bedes du kontakte os. Så kan vi evt. sende flere billeder eller en mere detaljeret beskrivelse afhængigt af dine behov.

Priserne

Alle de priser du ser på apetersen.dk er vejl. udsalgspriser inklusive dansk moms.

Betaling

Hos A. Petersen kan du betale med Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay eller ved bankoverførsel.

Returvarer

Alle varer købt hos A. Petersen kan byttes senest 14 dage efter købet. Alle udgifter i forbindelse med returnering af varen afholdes af køber. Varen skal være i samme stand som på købstidspunktet for at få den byttet.

For at returnere en vare bedes du kontakte os på contact@apetersen.dk og herefter afvente vores returbekræftelse. Varer, der returneres, skal sendes til:

A. PETERSEN
Kløvermarksvej 70
DK-2300 København S
Danmark

Privatlivspolitik

A. Petersen anvender ikke cookies og følger ikke de besøgendes aktiviteter på vores hjemmeside apetersen.dk.
​Vi opbevarer navn og e-mail på personer, der aktivt tilmelder sig vores nyhedsbrev og disse kan til enhver tid afmelde sig. Ved afmelding vil personlige oplysninger blive slettet i overensstemmelse med persondataforordningens retningslinjer (GDPR).

Kontakt

Har du spørgsmål, kontakt os på contact@apetersen.dk eller ring +45 22 33 80 38

A. Petersen kan ikke holdes ansvarlig for udsolgte varer, tastefejl og force majeure.