Om os

Velkommen til A. Petersen

På Kløvermarksvej 70 i København kan du opleve alle aspekter af design og håndværk i vores butik, i vores værksteder og i udstillingerne på førstesalen. Vi fører også vores egen møbellinje – AP. Serien – produceret med respekt for de gamle håndværkstraditioner og designet af nogle af de dygtigste nutidige danske arkitekter og designere.

Hos A. Petersen Collection & Craft hylder vi traditionen for det tætte samarbejde mellem møbelarkitekten, håndværket og produktionen. På vores værksteder arbejder vi med de oprindelige teknikker i nye designs, samtidigt med at vi integrerer moderne produktionsteknikker. Funktionel og poetisk enkelthed er det væsentligste paradigme i vores tilgang til design og håndværk.

Peter Leth working on the cabinet designed by Knud Holscher
Roller cabinet in Oregon pine, Knud Holscher

Vi er drevet af en grundlæggende nysgerrighed og udfordrer konstant vores forståelse af form, farve, materiale og funktion. Dette er grundstenen i AP. Serien, i butikken og i de skiftende udstillinger på førstesalen.

The upstairs exhibition space at Kløvermarksvej 70

Vi ønsker at gøre en forskel og tage passionen for den danske håndværkstradition med os ind i fremtidens møbeldesigns. Vi raffinerer forståelsen af begrebet ”Dansk Design” og fortæller historien gennem et enkelt formsprog og med stor respekt for materiale og produktion.