Mød Danish Color Board

13. juni 2019 Mød Danish Color Board

Hvordan opstår idéen til en bestemt farveskala?
Er det et billede, der sætter det igang, en politisk situation, et naturfænomen eller?
Og hvordan arbejder man sig videre fra udgangspunktet og frem til en farveskala, der dur om 2 år?
Kan man overhovedet forudsige hvilke farver vi kommer til at bruge 2 år frem i tiden? Kan få mennesker have indflydelse på hvilke farveholdninger, der bliver dominerende i fremtiden på globalt plan?
Det er nogle af de emner og processer Danish Color Board vil fortælle om torsdag den 13. juni kl. 16:

Danish Color Board består af en gruppe, som arbejder professionelt med farver. Gruppen er interdiciplinær og favner fra tekstildesign og fashion over sko- og tapetdesign til indretningsarkitektur og industriel design. Formand for Danish Color Board Marie-Louise Rosholm fortæller:
“Vi er sammen om én passion, nemlig farver! To gange om året mødes vi for at skabe et dansk bud på farver to år frem i tiden. Dette bud bringer vi til Intercolor, som er en tilsvarende gruppe, men på internationalt plan. På den internationale workshop skaber vi så et international bud på farver.
Den 13. juni kan du opleve de internationale ‘encountere’ – tidsnedslag fra de enkelte Intercolor-medlemslande præsenteret som videoer. Der vil være rig mulighed for at se og studere tidligere års farvekort fra Danish Color Board og fra Intercolor, samt diskuttere med medlemmer af Danish Color Board-gruppen. Måske får du endda lyst til at være med i Danish Color Board?”

Du kan deltage hvis du selv arbejder professionelt med farver og/eller design.
Tilmelding via mail til kari@apetersen.dk – der er et begrænset antal pladser. Beskriv ganske kort i mailen hvordan du arbejder med design/farver.
Det koster 150 kr. at deltage (90 kr., hvis du har årskort til A. Petersen). Deltagerprisen er inkl. adgang til udstillingen. Vi serverer et glas vin/vand undervejs.
Tid og sted: torsdag den 13. juni kl. 16 (arrangementet varer ca. 2 timer), i udstillingen Colour Days hos A. Petersen, Kløvermarksvej 70, 2300 København S.